Tarieven

Onderstaand vind je een overzicht van mijn tarieven. Wil je iets heel anders en staat dit hier niet bij? Neem dan even contact met me op, dan kijken we samen hoe we je wens kunnen uitvoeren.

Portretfotografie
Of je nou zwanger bent en hier foto’s van wil laten maken, met je huisdier op de foto wilt, foto’s wilt maken voor sociaal media of goed op de foto wilt voor Tinder, samen gaan we op zoek naar een perfecte buitenlocatie en eventueel lekker thuis.

1 persoon
10 bewerkte foto’s in hoge resolutie
€ 99,-
Wil je met meer personen op de foto, dan reken ik een tarief van € 30,- per persoon.

Bruidsfotografie
Geen enkele bruiloft is het zelfde, daarom is het mogelijk via het contact formulier aan te geven hoe deze dag er ongeveer uit komt te zien en hoeveel mensen er komen. Dan kan ik een inschatting maken en in overleg een prijs afspreken.

Bedrijfsfotografie
Bedrijfsreportage of foto’s voor de website of advertentie? Prijs op basis van een uurtarief van € 50,- excl. BTW. Bedrijfsportretten voor website, e-mail, social media? Vraag naar de mogelijkheden, dan stuur ik een offerte.

Video’s
Ook maak ik korte reportage’s over personen, bedrijven en zogenoemde filmportretten. Hiervoor heb ik een hele dag nodig om te filmen om genoeg materiaal te verzamelen.
Prijs op basis van een uurtarief, € 50,- excl. BTW of een dagtarief [8 uur] van € 300,- excl. BTW. Montagekosten zijn vast, namelijk € 250,- met daarin aanpassingen op verzoek.

Locatie
De foto’s worden genomen op een samen te bepalen buitenlocatie of een eigen binnenlocatie. De fotograaf zorgt voor het benodigde apparatuur.

Overige informatie
Voor particulieren zijn alle genoemde bedragen inclusief BTW en voor bedrijven zijn alle bedragen exclusief BTW.
Reiskosten buiten een straal van 25 km van Leiden bedragen € 0,29/km.

Visagie
Visagie is mogelijk voor een bedrag van € 15,- per persoon.

Afspraken
Bij portret- of bedrijfsfotografie kan met gegronde reden de afspraak worden verzet. Eventuele huur van studio of apparatuur wordt altijd doorberekend. Foto’s worden digitaal aangeleverd, tenzij je graag de foto’s analoog wilt hebben, dan schieten we gewoon film.

Auteursrecht
Het auteursrecht op alle foto’s blijft altijd in handen van de fotograaf. www.nielsboere.nl heeft ten alle tijde de vrijheid om de foto’s te gebruiken voor persoonlijke doeleinden. Het model krijgt alle foto’s rechtenvrij, commercieel gebruik van de foto’s gebeurt alleen in overleg met www.nielsboere.nl. Gepubliceerde foto’s van www.nielsboere.nl mogen nooit bewerkt worden. Indien de foto’s online gebruikt worden, dienen deze altijd voorzien te zijn van het watermerk dan wel naamsvermelding. Onbewerkte foto’s en RAW bestanden kunnen in overleg met de fotograaf afgenomen worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.